Tipografia Elco

Evident, principalul serviciu pe care il oferim clientilor nostri este tiparul, dar in afara de tiparirea propriu-zisa, mai oferim si:

Consultanta


Daca ai nevoie de o solutie pentru a realiza produsele tiparite in conditii foarte bune de calitate, dar vrei sa te incadrezi intr-un anumit buget, iti oferim in mod gratuit sfaturi profesioniste.

Alte produse / servicii

In cazul in care ceea ce-ti doresti nu se regaseste in lista de produse, ori doresti sa realizezi un produs original, apeleaza cu incredere la noi. Vom gasi solutia.

Finisaje

Realizam toate finisajele necesare: plastifiere lucioasa sau mata, brosare, legare, legatorie de arta, faltuire, biguire, stantare, gauriere, coasere fascicule, casesrare, lacuire UV selectiva; folio; timbru sec, etc.

Realizam

Print offset, digital si flexo, carti de vizita, mape de prezentare, felicitari, calendare, etichete, Invitatii, cataloage, reviste, flyere, carti, afise, caiete mecanice, cutii, ambalaje, etichete in rola etc.

DTP

In cazul in care ai mare parte din materialele pe care le doresti tiparite si mai ai nevoie doar de cineva care sa le aranjeze in pagina, poti apela la un specialist.

Creatie

Poti sa realizezi propriile modele cu ajutorul unui specialist pus la dispozitie de catre noi.

Livrare

Putem livra produsele noastre oriunde in Romania .